May 12, 2012

Aisyah Shakirah Shuhaidi ^^

created by imanjannah at 5/12/2012
In The Name Of ALLAH,The Most Beneficent,The Most Merciful .Assalamualaikum sahabat .Hehe .Lawak yang taa lucu ahh tajuk entry kali ni .Kenapa tajuk Aisyah Shakirah Shuhaidi ? Hehe .Nice name kan ?Ecehhh .Aisyah ! its not bodekkkkk tau .

klik*

Eh chee Aisyah nak pergi mane ? Ecehhh saspenn je fadillah . Btw Aisyah is good Da'ie :) .Ramai orang suke dengan cara penyampaian dia .Dakwah dia boleh menyentuh hati siapa siapa sahaja termasuklahh saya yang ingin ditarbiyah .Alhamdulillah setiap hambaNYA mempunyai kelebihan dan kekurangannya sendiri .Sedangkan ALLAH yang mencipta kita pun sempurna ,mestilah hambahambaNYA pun sempurna :D .Alhamdulillah setiap hambaNYA memang ditugaskan untuk mencari redhaNYA .Semoga dengan segala dakwah yang disampaikan dapat menunjukkan Islam itu mudah .Sesungguhnya Islam itu memang sangat mudah  .panjangkan saya berleter .dah lari dari tajuk*

May ALLAH bless you Aisyah shakirah shuhaidi ! Em saya pun takk dapat nak agak dia na pe
rgi mane .Musafir mungkin :) .Eh saya ni main teka je ngee .Sahabat !samasama doakan perjalanan dia .Mudahmudahan ALLAH bantu dia :) 

Okee .Jumm .Same same kite dakwah di muka bumi ni .Tak rugi .Even satu ayat .Insyaallah :)
masalamah :)
0 nasihat:

Post a Comment

 

imanjannah Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea